Vydarený Deň mlieka
Každoročne počas akademického týždňa zrealizujeme Deň mlieka. Počas veľkej prestávky sme pripravili na desiatu bryndzovú a cesnakovú pomazánku, biely jogurt s čerstvým ovocím, mlieko s jahodovými slamkami, ryžovú kašu s jahodami a mätou a nejaké tvarohové dezerty z Tatranskej mliekarne. Šikovné študentky ponatierali chlebíčky nátierkami, obslúžili všetkých hladošov a upratali celú jedáleň.
Bolo toho celkom dosť aj na pani kuchárky - popri tom uvarili dva obedy. Menu sme zostavili z fazuľovej mliečnej polievky, obed č. 1 bol račiansky opekáčik, varené zemiaky a obloha z červenej cibule a horčice, obed č. 2 králik na smotane, cestoviny. Tento obed sme obohatili vanilkovým pudingom s ovocím. Dnes sa vystravovalo 522 stravníkov.
Veľká vďaka mojim dievčatám a pánovi kuchárovi.
Veľká vďaka všetkým.
Vaša vedúca Eva Kelovská